Frank van Delft

Capturing true spirit

Frank van Delft fotografeert mensen naturel, sprankelend, levensecht. Uit het leven gegrepen, portretteert hij personen precies zoals ze zijn. Sterk, zelfverzekerd. Frank laat mensen zich snel op hun gemak voelen, en compleet als zichzelf overkomen.

Specialist in mensen

Frank is gespecialiseerd in het vastleggen van mensen in hun natuurlijke habitat, op een sprankelende en levensechte manier. Zijn fotografie is vol kleur en hij fotografeert op locatie, met het aanwezige licht als basis.

Zijn stijl is uniek en onderscheidt zich van andere fotografen. Hij probeert zijn onderwerpen op een zo echt mogelijke manier vast te leggen, zonder dat zij zich bewust zijn van de camera. Dit is een manier om de echte persoonlijkheid en emoties van de persoon te laten zien. Zijn foto's zijn vaak uit het leven gegrepen en geven een echte indruk van de persoon die hij portretteert.

Hij is ook gepassioneerd over het gebruik van daglicht in zijn fotografie. Hij gelooft dat daglicht de beste manier is om de natuurlijke schoonheid van een persoon te laten zien. Door het gebruik van daglicht worden zijn foto's sfeervol en realistisch. Soms gebruikt hij een klein beetje ingeflitst licht om extra accenten te leggen of om donkere gebieden op te helderen.

Frank's werk is gewaardeerd door veel mensen; zijn professionele collega's, zijn enthousiaste klanten, waaronder grote internationale corporates, familiebedrijven, reclame- en ontwerpbureaus, MKB, woningcorporaties, stichtingen, etcetera.

Contact

Op zoek naar een fotograaf die mensen écht vastlegt? Frank adviseert je graag.

Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch

Van Gogh Nationaal Park
4-5 mei
PGB
Malmberg
ING
Think Yellow
BDO
KPN
Exact
RAV
Q-Support
Visit Brabant
Tonke Campers
Pharvaris
Studio Brabo
Heeyoo
Den Bosch
Newmedix
Natec
Enpuls
Den Haag
CFF
C-Support
Bossche Zomer
Maxlead
Tomas
Wolters Kluwer
Bosch Parade
Bazalt Wonen
Douwe Egberts
Wessanen
VGZ
Computest
XS4ALL
Smidswater
Aedes
Chrysal
Sonnevelt
ENGIE
Wave
Galapagos
Jaga
VanLennep
David
Getty Images
Rred
Certitudo
Reeldeal
Daelmans
Brandstory
Hallo Blauw
IBN
Arthur & Brent
Image Source
Sante Partners
OCS Steelcase
Forty7

Dit vinden 
klanten van Frank

Vanuit BDO werken we al jaren samen met Frank - en dat is niet voor niets zo! Frank verzorgt voor ons o.a. portretten voor ons personeelsmagazine en jaarverslag. Hij weet daarbij onze collega’s altijd neer te zetten zoals ze écht zijn. Daar ligt zijn kracht. Dat komt denk ik door zijn oprechte interesse in de mens die voor zijn camera staat en zijn of haar verhaal. Dat zie je uiteindelijk terug in het beeld. Buiten dat is hij natuurlijk ook gewoon goed in zijn vak!

BDO

Communicatie

Frank is naast een fijne vent ook een top-professional waar ik graag en al jaren mee samenwerk. Frank houdt van mensen; en dat zie je in het resultaat! Intuïtief, goed in het moment en altijd sfeervol. Daarnaast iemand met een goed netwerk en organisatietalent zodat die shoot met een aantal modellen zó geregeld is. Kortom; aarzel niet om Frank in te huren voor die mooie klus!

Paulus Nabbe

Creative Director Think Yellow

Ik heb Frank geselecteerd voor onze corporate portretten omdat ik zijn werk al kende van een eerdere klus. 
Een goede fotograaf krijgt veel karakter van de personen in de foto. En dit kan Frank als de beste. 
Samenwerken met Frank is ook heel comfortabel en efficiënt. 
Hij heeft zich heel goed in ons bedrijf en onze specifieke wensen verdiept. Bovendien is hij flexibel, pragmatisch en trefzeker in zijn communicatie. 
Afspraak is afspraak bij Frank en ik zou hem dan ook iedereen aanbevelen.

Joris Maas

Digital marketeer, Natec, marktleider Solar Benelux

Prettig en professioneel in de samenwerking met oog voor de eigenheid van mensen die hij op een aansprekende manier in beeld brengt.

Van Gogh Brabant

We vragen Frank vooral om positioneringen en campagnes voor onze klanten tot leven te brengen. In het werk van Frank staat de mens centraal en hij kan als geen ander de hoofdrolspelers in zijn/haar kracht zetten. Door zijn persoonlijke benadering stelt hij de mensen op hun gemak en zet ze tegelijkertijd ‘open’, zodat je de energie van de hoofdpersonen gaat voelen. Frank stopt daarbij niet, totdat het resultaat boven verwachting is. Mooi om een vakman op deze manier aan het werk te zien.

Marcel Ploegmakers

Partner-Strateeg, Arthur & Brent Merkstrategen

We werken alweer verschillende jaren met veel plezier met Frank samen. De projecten lopen uiteen: van interviews bij huurders thuis, tot buurtevenement, afscheidsborrel, vastgoedfotografie en portretfoto's. Hij weet ons iedere keer weer te verrassen. Inmiddels hebben we een mooie beeldenbank opgebouwd, die we dagelijks voor verschillende middelden inzetten. Franks foto's zijn niet alleen mooi, maar hebben net wat extra's doordat hij bijvoorbeeld een bijzonder moment vangt, een ander standpunt kiest en scherp is op details. Daarbij is de samenwerking heel fijn. Frank luistert goed en staat open voor ideeën van onze kant, waardoor hij onze vraag iedere keer perfect weet te vertalen naar de mooiste beelden. Kortom, een dikke aanrader!

Bazalt Wonen

Frank weet onze wensen altijd om te zetten in een prachtig resultaat! Altijd fijn samenwerken!

Tonke

Als mede-eigenaar van Studio Brabo kan ik met volle overtuiging zeggen dat Frank van Delft een echte partner is geworden in ons succes.

Elk jaar fotografeert Frank ons team. Zijn professionele en tegelijkertijd ontspannen aanpak zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. En dat zie je terug op de foto's!

Bram Mulders

Eigenaar Studio Brabo